KANON sedací souprava 1B

31 990,00 Kč
S DPH do 2-4 týdnů

Modulová sedací souprava

Počet
do 2-4 týdnů

Sedací souprava rohová s vysokým opěradlem KANON

Sedací souprava KANON Vás jistě zaujme svou variabilitou. Poskládat si ji můžete z Vami vybraných prvků dle Vašich představ a rozměrových možností.
Výška sedací soupravy je 97 cm, což umožňuje pohodlné opření celých zad včetně hlavy. Sedací soupravu KANON je možné zhotovit i v rozměrech dle přání zákazníka - jako ATYP s příplatkem. Dále je možné doobjednat očalounění zad sedací soupravy s příplatkem 10% z celkové ceny. Vyobrazená sedací souprava je sestavena z dílů: bok levý + trojsed bez boků s funkcí spaní + roh vkleslý + dvojsed s úložným prostorem + bok pravý.
Cena za tento model je vypočítaná ve skupině akčních látek.

šířka :2700 mmVýška:970 mmHloubka:2270 mmÚložný prostor:vyrobený z dřevotřískové desky laminové a desky zádové laminové.Výplň sedáku:ve spodní části vlnitá pružina, wigofil, pěna HR vysoce elastická, vzdušná textilie.Výplň opěradla:pás elastický, pěna polyuretanová, vzdušná textilie.Rozklad:pojezd s kovovou konstrukcí vysouvaný dopředu a zvedatelný do výšky sezení (typu nurek), spodní částRám sedací soupravy:masivní dřevo z jehličnanů, dřevo bukové, deska dřevotřísková, deska zádová.Výška sedu [ cm ]:45Rozměr spaní [ cm ]:120x200
Jam Kanon 1B

Rozměry

Šířka:
270 cm
Hloubka:
210 cm
Výška:
97 cm

Související produkty: