Stůl HT 885 mramor MDF

7 490,00 Kč
S DPH do 2-4 týdnů

Moderní jídelní stůl s hvězdicovou podnoží

Počet
do 2-4 týdnů

Kat. č.: HT-885 GREY
Název: Jídelní stůl, 180x90x75 cm, MDF deska, dekor šedý mramor, kovovová hvězdicová podnož, černý mat
Popis: Designový jídelní stůl o rozměru 180 x 90 cm v dekoru tmavě šedý mramor v kombinaci s černou hvězdicovou kovovou podnoží zaujme svým výrazným stylem, velikostí i zpracováním. Je vyroben v minimalistickém designu, v příjemném souladu černošedé mramorové desky s bílým žilkováním a černého laku na podnoži. Výborně se hodí nejen do industriálních, ale i moderních a klasicky laděných jídelen, kuchyní a obývacích prostor. Zde vynikne svojí elegancí a optickou lehkostí.
Čisté linie nastavují okouzlující akcenty a podtrhují útulnou atmosféru v interiéru. Tento jídelní stůl Vás zve nejen k odpočinku, ale i k setkávání s rodinou i přáteli ve svátečních i všedních okamžicích.
Stolní deska je z MDF desky o tloušťce 2,5 cm. Po obvodě je lemována dekorativním černým páskem, který podtrhuje výrazný styl stolu. Robustní podnož je opatřena kvalitním práškovým lakem v černé matné barvy.
Ve spodní části jsou opatřeny plastovými rektifikačními kluzáky, zabraňující poškození podlahové krytiny a garantující dokonalé vyvážení celého stolu. Výška stolu je 75 cm.
Výhoda tohoto typu podnože je nejen zajímavý design, ale i funkčnost a nosnost. Díky ní je možné umístit více židlí (min. 8) než ke klasickému jídelnímu stolu s nohami v rozích.
Rozměry: 180 x 90 x 75 cm
Hmotnost: 49,00 kg
Autro HT 885 mramor

Rozměry

Šířka:
180 cm
Hloubka:
90 cm
Výška:
75 cm

Parametry

Materiál
kov + masiv

Související produkty: