Matrace Marina 1+1

13 629,00 Kč
S DPH do 2-4 týdnů

Sendvičová matrace se studenou pěnou PanterFoam Nautic

Počet
do 2-4 týdnů

Marina

Luxusní matrace s volbou dvojí tvrdosti. Měkčí stranu tvoří kvalitní profilovaná studená HR pěna společně se speciální studenou pěnou PanterFoam (tvrdost č. 2). Druhou stranu matrace tvoří profilovaná tvrzená pěna MediFoam  a speciální studená pěna PanterFoam Nautic (tvrdost č. 3). Tyto pěny jsou elastické, mají dlouhou životnost a jejich vlastnosti jsou stálé. Pěna PanterFoam Nautic má navíc antibakteriální úpravu, díky které je odolná proti bakteriím a roztočům. Dobrá ventilace zajistí pocit čistoty a svěžesti.
Je vhodná na všechny typy roštů.
Celková výška matrace cca 24 cm.

Studená pěna PanterFoam Nautic je vyvinuta speciálně pro maximálně komfortní matrace. Díky vysoké hustotě (50 kg/m3) je nadstandardně odolná a trvanlivá. Zaručuje stálou kvalitu po mnoho let. Je velmi elastická a pohodlná, nabízí dokonalou podporu celého těla. Díky speciální technologii výroby jsou její buňky otevřené a tím pádem velmi vzdušné. Tato vlastnost je pro výrobu matrací zásadní. Vzduch může volně cirkulovat a v matraci nezůstává vlhkost, která je živnou půdou pro bakterie a plísně.
Kromě těchto vlastností má pěna PanterFoam Nautic ještě jednu výhodu. Má speciální antibakteriální úpravu, díky které je odolná proti bakteriím a roztočům. Její kresba připomíná modré odstíny moře. Je právě tak čistá a vyhovuje ekologickým požadavkům a přísným směrnicím požární odolnosti.

AloeVera

Kvalitní potah, který obsahuje výtažek známé rostliny Aloe Vera barbaensis z rodu liliovitých. Má pozitivní vliv na pokožku lidského těla, působí antibakteriálně. Potah je příjemný na dotek a standardně vetkané logo zaručuje nezaměnitelnost výrobku. Potah je pratelný na 60°C. Složení potahu: 100% POLYESTER.

Úplet

Vysoce kvalitní potah prošitý dutým vláknem. Potah je velmi příjemný na dotek, výborně odvádí vlhkost z těla a rychle vysychá. Potah je možno prát na 60 °C. Pro snadnější praní a manipulaci je potah dělitelný zipem na dvě části. Tento nejprodávanější potah poskytuje vysoký standard celé matrace. Složení potahu: 100% POLYESTER.

Dřevočal Marina

Rozměry

Šířka:
90 cm
Hloubka:
200 cm
Výška:
24 cm

Související produkty: