Taštičková matrace Ester

8 028,00 Kč
S DPH do 2-4 týdnů

Luxusní taštičková matrace s dvojí tuhostí

Druh potahu
Rozměr
Počet
do 2-4 týdnů

 

Ester

Taštičková matrace s jádrem obsahujícím až 1000 pružinek. Vrchní vrstvy tvoří pěny dvou tuhostí s antibakteriální úpravou Sanitized, která poskytuje trvalou a účinnou ochranu proti bakteriím, roztočům a plísním. Tyto pěny jsou podloženy roznášecí vrstvou ve výšce 2cm pro vyšší komfort. Červená pěna (32 kg/m³) tvarovaná do masážních nopů tvoří měkčí stranu, tvrdost č. 2. Druhá pěna limetkové barvy (40 kg/m³) tvarovaná do masážních nopů má tvrdost č. 3.  Matrace je vhodná pro alergiky. Může být položena na všechny typy roštů, dokonce i na pevnou desku nebo motorový rošt.
Celková výška matrace cca 25 cm.

Taštičkové jádro
7 zón
Nosnost 130 Kg
Tvrdost - Střední
Tvrdost - Tvrdá
Snímatelný potah
Pratelný potah
Partnerské matrace
Antibakteriální
Záruka 3 roky
Ekologické lepení - lepidlo na vodní bázi
Sanitized
MediFoam
CONFIDENCE IN TEXTILES

Základní provedení -potah Úplet nebo Aloe Vera. Atypy do rozměru 200 x 90 - bez příplatku.

Úplet

Vysoce kvalitní potah prošitý dutým vláknem. Potah je velmi příjemný na dotek, výborně odvádí vlhkost z těla a rychle vysychá. Potah je možno prát na 60 °C. Pro snadnější praní a manipulaci je potah dělitelný zipem na dvě části. Tento nejprodávanější potah poskytuje vysoký standard celé matrace. Složení potahu: 100% POLYESTER.

AloeVera

Kvalitní potah, který obsahuje výtažek známé rostliny Aloe Vera barbaensis z rodu liliovitých. Má pozitivní vliv na pokožku lidského těla, působí antibakteriálně. Potah je příjemný na dotek a standardně vetkané logo zaručuje nezaměnitelnost výrobku. Potah je pratelný na 60°C. Složení potahu: 100% POLYESTER.

Dřevočal Ester

Rozměry

Šířka:
90 cm
Hloubka:
200 cm
Výška:
23 cm

Parametry

Dodání
konzultovat rozměr a potah

Související produkty: