Matrace Dáda 160x80

4 132,00 Kč
S DPH do 2-4 týdnů

Sendvičová matrace vhodná pro děti

Druh potahu
Počet
do 2-4 týdnů

 

Dáda

Tato matrace je ideální pro děti a mládež. Je složená ze dvou elastických pěn odlišných objemových hmotností a nabízí volbu dvojí tvrdosti. Měkčí stranu tvoří studená HR pěna, která je poddajná a velmi elastická. Naproti tomu světle modrá polyuretanová pěna je pevnější, s tvrdostí č. 3. Střed jádra matrace je provzdušněn příčnými průduchy, které zaručují změkčení matrace v exponovaných místech. Samotný průřez matrace umožňuje spojení materiálů bez použití lepidla. Matraci lze uložit jak na pevný, tak i polohovací lamelový rošt.

Celková výška matrace cca 15 cm.

Základní provedení -potah Úplet nebo Aloe Vera. 

Úplet

Vysoce kvalitní potah prošitý dutým vláknem. Potah je velmi příjemný na dotek, výborně odvádí vlhkost z těla a rychle vysychá. Potah je možno prát na 60 °C. Pro snadnější praní a manipulaci je potah dělitelný zipem na dvě části. Tento nejprodávanější potah poskytuje vysoký standard celé matrace. Složení potahu: 100% POLYESTER.

AloeVera

Kvalitní potah, který obsahuje výtažek známé rostliny Aloe Vera barbaensis z rodu liliovitých. Má pozitivní vliv na pokožku lidského těla, působí antibakteriálně. Potah je příjemný na dotek a standardně vetkané logo zaručuje nezaměnitelnost výrobku. Potah je pratelný na 60°C. Složení potahu: 100% POLYESTER.

Dřevočal Dáda 160x80

Rozměry

Šířka:
90 cm
Hloubka:
200 cm
Výška:
15 cm

Parametry

Dodání
konzultovat rozměr a potah

Související produkty: