Matrace Helios

5 990,00 Kč
S DPH do 2-4 týdnů

Luxusní  matrace z antibakteriálních pěn

Druh potahu
Rozměr
Počet
do 2-4 týdnů

Helios

Unikátní matrace z vysoce gramážních studených pěn. Její jádro tvoří červená speciální antibakteriální pěna (32 kg/m³) s úpravou Sanitized, díky které je odolná proti bakteriím, plísním a roztočům. Obě ložné plochy matrace jsou vyrobené z odolných studených HR pěn (40 a 45 kg/m³), které maximálně zvyšují komfort spánku. Strana s modrou studenou pěnou je pocitově měkčí a poddajnější (tvrdost č. 2), protější oranžová strana matrace je pevnější (tvrdost č. 3). Pouhým otočením matrace můžete využít dvou tvrdostí. Čtvercové prořezy těchto kvalitních pěn mají antidekubitní charakter (zamezují vzniku proleženin). Matrace je vhodná na všechny typy roštů, včetně motorových.
Celková výška matrace cca 19 cm.

Nosnost do 130 kg. Tuhost 2. a  3. stupeň. Základní provedení -potah Úplet nebo Aloe Vera. Do rozměru 200 x 90 - se nepřipočítává příplatek za atyp.

Úplet

Vysoce kvalitní potah prošitý dutým vláknem. Potah je velmi příjemný na dotek, výborně odvádí vlhkost z těla a rychle vysychá. Potah je možno prát na 60 °C. Pro snadnější praní a manipulaci je potah dělitelný zipem na dvě části. Tento nejprodávanější potah poskytuje vysoký standard celé matrace. Složení potahu: 100% POLYESTER.

AloeVera

Kvalitní potah, který obsahuje výtažek známé rostliny Aloe Vera barbaensis z rodu liliovitých. Má pozitivní vliv na pokožku lidského těla, působí antibakteriálně. Potah je příjemný na dotek a standardně vetkané logo zaručuje nezaměnitelnost výrobku. Potah je pratelný na 60°C. Složení potahu: 100% POLYESTER.

Dřevočal Helios

Rozměry

Šířka:
90 cm
Hloubka:
200 cm
Výška:
25 cm

Parametry

Dodání
konzultovat rozměr a potah

Související produkty: